Bij gemeente Heusden hebben we een informatiesessie mogen geven.
Daarna ontvingen we deze mooie review.

“Hartelijk dank voor een workshop overgang. Het was heel leerzaam. Wat ik geleerd heb is dat ik niet meer meteen ga ontbijten. Nu eet ik elke dag één stengel rauwe bleekselderij en neem ik een rustmoment, omdat ik soms slaapprobleem heb.

Tijdens mijn overgang ben ik (twee jaar) veel warm water gaan drinken (zonder theezakjes). Daarnaast blijf ik mijn sporten volhouden. Door het warme water drinken heb ik geen last van opvliegers, geen last van hormonenschommeling en ben ik nog heel fanatiek.

De heftige menstruaties waren moeilijk, maar die tijd is gelukkig achter de rug.

Met de gebarentolk vond ik heel fijn om workshop te volgen. Zonder tolk mis ik anders veel woorden. Ik kan wel een beetje horen, maar niet verstaan. Ik ben vanaf mijn geboorte doof. Voor werkvergadering gebruik ik elke week een schrijftolk, omdat ik een tolktekst terug kan lezen.

Dank je wel voor de workshop met gebarentolk. Zo heb ik nog meer geleerd over de overgang en kan ik ook goed nadenken over de impact van de overgang en mijn doof zijn.”