We geven je, als werkgever, vanuit de OVER!academie graag tips om het gesprek over de overgang continu te blijven voeren met de vrouwen waarvoor deze levensfase behoorlijk wat impact kan hebben.

Het welzijn van onze medewerkers hebben we als werkgever toch voorop staan! Komende maanden zijn er een paar data waarmee je weer even de overgang extra onder de aandacht kunt brengen. De eerste is 8 maart, Internationale vrouwendag, dat in het teken staat van een wereld, duizend vrouwen. Daarnaast is er nog de week van de overgang, 8 – 14 april, met als thema Tijd om antwoorden te vinden.

Om het gesprek te ondersteunen hebben we de “Kletskous” kaartenset.

De “Kletskous” kaartenset is ontworpen om vrouwen aan te moedigen open en op een positieve manier met elkaar in gesprek te gaan over de overgang en de uitdagingen die dit met zich meebrengt, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Zo bevorderen je als werkgever de dialoog en zal het begrip vergroot worden en kan de werkomgeving juist ondersteunen in deze levensfase.

Ga jij de “Kletskous” kaartenset (31 kaarten) inzetten?

Teamgesprekken: Gebruik de kaarten tijdens teambijeenkomsten als ijsbreker om de discussie op gang te brengen.

Individuele check-ins: Moedig werknemers aan om de kaarten te gebruiken tijdens één-op-één gesprekken met hun leidinggevenden of collega’s.

Lunchgesprekken; Organiseer lunches waarin werknemers samen kunnen komen en de kaarten als leidraad kunnen gebruiken voor diepgaandere gesprekken.

Inclusieve cultuur: Creëer een cultuur waarin het normaal is om over de overgang te praten.


Geef alle vrouwen
in de overgang op 8 maart of in de week van de overgang een set “Kletskous” kaarten!

Aanbieding:

50 sets        250 euro
75 sets        295 euro
100 sets     335 euro
200 sets    525 euro