23-27 september          

Van 23 t/m 29 september 2024 vindt de 10e editie plaats van de Nationale Vitaliteitsweek. Deze jubileumeditie is een prachtig moment om samen met overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties aandacht te besteden aan datgene wat ons het meest dierbaar is: onze vitaliteit. Onderzoeken wijzen uit dat investeren in vitaliteit van medewerkers aan meerdere kanten loont. De Nationale Vitaliteitsweek is een uitgelezen kans om hier op een energieke, impactvolle en laagdrempelige manier aandacht aan te besteden.

In samenwerking met de OVERacademie kun je binnen je organisatie extra aandacht geven aan de vrouwen in de overgang. Door hier extra aandacht aan te besteden kan de organisatie het ziekteverzuim van deze medewerkers verlagen of hierdoor zorg je dat medewerkers lekkerder in hun vel zitten.
Neem deze week een eerste stap in een overgangsvriendelijk werkklimaat!
In de vitaliteitsweek hebben we een beperkt aantal plekken gereserveerd voor onze informatiesessies met onze overgangsverpleegkundige Desiree van Cleef.

Vroegboek special
Voor iedereen die voor 1 juli een informatiesessie in deze week boekt hebben we een digitaal OVERmemoryspel gratis (t.w.v. 75 euro).