Online masterclass communicatie en overgang

Wat brengt deze masterclass?

Wij nemen je mee in communicatie rondom de overgang op het werk.
Onze communicatieadviseur neemt je mee in de mogelijkheden om de overgang bespreekbaar te maken en onderdeel te laten maken van de communicatie binnen jouw organisaties. Wij doen dit aan de hand van praktische voorbeelden, tips en als afsluiting een whitepaper.

Voor wie?

Deze masterclass is voor communicatieadviseurs, HR adviseurs, vitaliteitscoaches en leidinggevenden

Ik wil deelnemen

Wat is het resultaat

Welke zorg?

Na deze online masterclass van ongeveer 1,5 uur weten de deelnemers de feiten en fabels rondom de overgang. Hebben de deelnemers handvatten hoe zij rondom het kwetsbaar onderwerp de overgang kunnen communiceren. Een overgangsvriendelijk werkklimaat is hiermee in ontwikkeling.

Wie voert de zorg uit?

De OVER!academie wil een bijdrage leveren aan duurzaam inzetbaarheid, vitaliteit en werkvermogen van 45+ vrouwen en vrouwen die om een andere reden in de overgang zijn. De kwaliteit van leven en werk van 45+ vrouwen wordt vergroot door onder andere programmas voor professionals om de overgang bespreekbaar te maken en door te verwijzen.

Ons onderzoek en professionaliteit staan garant voor het delen van actuele kennis, ervaring en geven van handvatten voor een vitale leefstijl. Je zult versteld staan wat je als werkgever en werknemer, professional en adviseur vanuit eigen regie kunt realiseren.

Wij werken met overgangsconsulenten, bedrijfskundigen en communicatieadviseurs.

 

Ik wil deelnemen