Een op maat gemaakt OVER!magazine.

Een eigen OVER!magazine

Een op maat gemaakte interne glossy, laten we samen de inhoud bepalen.

Wij willen een magazine!

Meer informatie

Al lijkt het of vandaag, zeker met corona alles digitaal moet, hoe fantastisch is het om met een glossy, even je terug te trekken. Een moment om je eigen verhaal te herkennen in de verhalen va een ander, een tip of een idee te lezen waaraan jezelf niet had gedacht.

Met een heuse glossy, die op iedere tafel in je huis, of werkkamer kan liggen kun je jezel fnformeren over werken en ook in de overgang zijn. Thema’s als: bewegen, vitaliteit, kantelpunt in vrouwen gezondheid, paniek aanvallen, pin in nek en schouders, je korte lontje de baas, jezelf opnieuw uitvinden, komen aan de orde. We houden interviews met 45+vrouwen, (mannelijke)leidinggevenden, bedrijfsartsen, we verzamelen tips, hebben voedingsadviezen en krachttrainingen die je kunt volgen.

Natuurlijk ligt zo’n magazine op de leestafel,  slingert in huis, en wordt doorgebladerd  door iedereen die het zien is, vragen worden gesteld en antwoorden wellichtgevonden.  Een lust voor het oog, een aanvulling op kennis, en inspiratie tot vitaliteit.

Wij willen een magazine!