Online gratis kennissessies Noorwegen 2024

Uitnodiging gratis online kennismakingssessie OVER!academie Noorwegen

Ben jij nieuwsgierig naar hoe je op simpele wijze de eerste stap kunt zetten richting  in gesprek raken over werk en overgang of over een OVERGANGSVRIENDELIJK WERKKLIMAAT in je organisatie?

In 2024 hebben we een aantal data voor onze gratis online kennismakingssessie van ongeveer 1 uur. (19.00 – 20.00)
Donderdag 1 februari 
Woensdag 20 maart 
Woensdag 15 mei
Vrijdag 6 september

In deze sessie geven we heel kort mee wat de overgang is en staan we vooral stil bij de impact die de overgang heeft op je werk en je totale gezondheid.. 
Welke ervaringen delen vrouwen hier zelf over? En wat zeggen de internationale onderzoeken onderzoeken? Met een goede basiskennis kun jij vitaler door de overgang gaan en gezonder ouder worden. Wellicht ook je organisatie overtuigen om de overgang op de agenda te zetten.
Wij hebben een mooi pakket aan documenten, podcasts, werkbladen, begeleidend beeldmateriaal en een planning waarmee jij de basiskennis van de overgang gedoseerd kan aanbieden via intranet, online of life. Hoe inspirerend om het daarover met elkaar te hebben.

Aanmelden kan via Alice Visser of  Margriet Hijweege per mail naar: zijwegen@zijwegen.nl
onder vermelding van kennismakingssessie Noorwegen en welke datum je aan wilt sluiten.

Op het mailadres wat je gebruikt ontvang je de Teamsuitnodiging 
Zien we elkaar op een van bovenstaande data? Een vriendin of collega uitnodigen is prima! Stuur de uitnodiging maar door.

 

Door |2023-12-13T11:58:58+01:00november 13, 2023|OVER!noorwegen, OVER!zicht|Reacties uitgeschakeld voor Online gratis kennissessies Noorwegen 2024

Over de auteur:

Ga naar de bovenkant