Masterclass  Prof. Dr. Herman Depypere, alle vragen over de menopauze beantwoord

Masterclass voor artsen door Prof. dr. Depypere online en geaccrediteerd

Prof. dr. Depypere is verbonden aan zowel het UZ Gent als de Universiteit Gent. Hij is de expert op het gebied van menopauze en doet hier nog steeds volop onderzoek naar.

Ja, volgende keer doe ik mee!

Meer informatie over de masterclass

Voor de meeste vrouwen is de menopauze waarschijnlijk een weinig aantrekkelijk vooruitzicht want wat met al die kwaaltjes en aandoeningen die je te wachten staan? In dit boek vind je wetenschappelijke en helder uitgelegde inzichten over de vele misverstanden die nog bestaan rond menopauze. Het biedt ook antwoorden op de vervelende symptomen zoals opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingsschommelingen, osteoporose, stress en andere menopauzeklachten en hoe je ermee kan omgaan. Veel vrouwen hebben ook heel wat vragen over het wel of niet nemen van hormonen en wt het eventuele verband is met kanker.

Ook dat wordt nauwkeurig uitgelegd door prof. dr. Herman Depypere, een expert in het vak, die al jaren als gynaecoloog vrouwen begeleidt en probeert alle vrouwen zo krachtig en gezond mogelijk hun menopauze te laten beleven. Want vergis je niet: als vrouw breng je maar liefst een derde van je leven door in je menopauze, dus het is enorm belangrijk om je in die lange periode zo goed mogelijk te kunnen voelen!

Deze masterclass is uit gebreid na te lezen in zijn boek: Menopauze alle vragen beantwoord. Het is het meest volledige naslagwerk wat menopauze betreft en laat geen enkele vraag onbeantwoord.

Voor iedereen die zich met de menopauze zorg dagelijks bezig houdt een wetenschappelijke informatie bron. Voor vrouwen ook dankzij de juiste en onderbouwde informatie sterker en geëmancipeerder door de menopauze helpen gaan.

Volgend jaar plannen we deze weer, wil jij erbij zijn? Laat het ons weten, dan ontvangt u als eerste een uitnodiging.

Ja, volgende keer doe ik mee!